Luisteren
Via deze pagina zijn opnames te beluisteren van Nice 'n Easy, die opgeslagen staan op Soundcloud. Alle 6 stukken zijn op 16 mei 2015 opgenomen in een zomerhuisje in Ootmarsum. Alles is in één keer live ingespeeld, zonder overdubs.

Summerhouse Session (playlist). Met deze link opent u de playlist en worden alle 6 stukken achter elkaar afgespeeld. U kunt ook op onderstaande links klikken om de tracks apart te beluisteren.

1 Groove Merchant Deze swingende shuffle van Jerome Richardson werd bekend in de uitvoering van The Thad Jones & Mel Lewis Orchestra.

2 Harlem Nocturne is een ballad, geschreven door Earle Hagen en Dick Rogers in 1939. Het roept een mysterieuze sfeer op die doet denken aan oude detectivefilms.

3 Lady Be Good is gecomponeerd door George Gershwin, hier in een swingende up-tempo uitvoering.

4 It Might As Well Be Spring is geschreven door Richard Rogers en  Oscar Hammerstein II en uitgebracht in 1945. Nice 'n Easy brengt het in een frisse latin uitvoering met André op dwarsfluit.

5 Jersey Bounce is geschreven door Tiny Bradshaw, Eddie Johnson,Bobby Plater en Buddy Feyne. De instrumentale versie van Benny Goodman and his orchestra werd het meest bekend in 1942.  Wij spelen het in een medium swing versie.

6 You'd Be So Nice To Come Home To van Cole Porter dateert van 1943. Dit arrangement uit 2014 is van de gitarist, Jan Willem.

hoofdpagina  repertoire  luisteren  foto's  contact